fredag 18. februar 2011

TIF


Brødskiva faller alltid med pålegget ned, ting som faller på gulvet triller inn i den mest utilgjengelige krok, bilen punkterer midt på vidda og reservedekket er selvfølgelig punktert fra før av. Alt som kan gå galt, går galt. Og det på verst tenkelige måte bare for sikkerhetsskyld. Noen vil si at dette er Muphys lov eller fysikk, kanskje uflaks, men det er faktisk TIF. Tingenes Iboende Faenskap. Dette er gjerne ikke så godt kjent, men TIF bor i absolutt alle ting. Du kan rett og slett aldri føle deg trygg, tingene vil utnytte hver minste anledning til å finne på faenskap. Man må bare innfinne seg med at det er sånn det er. Det er imidlertid ting som har mer faenskap boende i seg enn andre. Man kan f.eks. holde et ekstra godt øye med hybelkaniner, mobiltelefoner, høyresokker, vekslepenger, briller, verdisaker og batterier til fjernkontroller. Vi vil ikke klare å bekjempe TIF, men gjøre det litt mindre dominerende i våre liv. Med tid og stunder vil TIF forhåpentligvis være så sjeldent at vi setter pris på det. Så dere er herved advart, vær på utkikk etter TIF!

http://www.youtube.com/watch?v=pLucIJFFPfY

3 kommentarer:

  1. TIF... Tings iboende faenskap... Om 84 dager, 15 timer og 2 minutter vil TIF åpenbare seg i all sin skremmende jævlighet. Denne brune bit av styggedom importert av en uvitende sjel, fra USA til vårt uskyldsrene hjørne av verden, for å fremkalle ryggfrysing og brekninger hos alle som våger å smake. Vel vel du får ha lykke til, og husket jeg å si at DU HAR AN, og man kan ikke se bort fra at den blir hos deg en laaaaang stund.

    Ha en fantastisk helg;)

    B)

    SvarSlett
  2. Jeg er sikker på jeg hadde dem i går.....

    SvarSlett
  3. Styggedom kan man ikke ha noe av! Om jeg så skal fremskaffe en djevelutdriver slkal den brune klump av dævelskap finnes på mandag den dag! Den som ler sist, er tregest og jeg ler nå thihi.

    SvarSlett